Tone-i-tone – I din indretning kan du alt

 

Der findes intet som er rigtigt og forkert når det kommer til indretning, dog er det et godt sted at starte hvis du har en idé om, hvilken farveskala du ønsker at bevæge dig på. Du kan faktisk gøre lige som det passer dig, og ingen siger at du absolut SKAL bevæge dig på én bestemt farveskala. Hvis du dog ønsker, at din indretning ser koordineret og velovervejet ud, så er det et godt sted at starte.

 

For at du kan får indkopereret de farver som du har besluttet dig for, så er det en god idé, at du køber møbler i den svage ende af din farveskala for at de store møbler ikke overdominerer rummet med en voldsom farve. Hvis du ønsker at spare lidt penge, så kan du eventuelt bestemme farveskalaen ud fra de store møbler som du har i forvejen.

 

Nips kan hjælpe farverne på vej

Vaser, lysestager, fade, skåle og plakater er alt sammen noget som virkelig kan hjælpe dig på vej med dit farve tema. Nips og pyntegenstande skaber hjerterum og hjemlig hygge og kan samtidig være med til, at skabe sammenhæng og en rød tråd igennem dit hjem.

 

Især plakater kan virkelig indebære mange både farvemæssige, men også personlige elementer. Det er blevet en ny trend i især Danmark, at have plakater hængende, malerierne er altså skiftet ud. Udover at der findes rigtig mange producenter af plakater, så har du endda også selv muligheden for, at få dine personlige motiver trykt til en plakat hos et trykkeri i København.    

Ja trykkerierne eksisterer stadigvæk

Rigtig mange mennesker tror, at trykkerier er uddød branche. Dette er dog ikke helt tilfældet, tværtimod. Rigtig mange mennesker bestiller stadigvæk visitkort, brochurer, plakater og andet offline markedsførings materiale. Samtidig kan man se en voksende trend for, at folk selv designer deres plakater. Dette kan være en god idé, hvis du er glad for at gøre det selv, trykkeriet vil derefter hjælpe dig med, at få trykt din plakat. Det sørger de selvfølgelig for, at gøre i den bedste kvalitet, både på papiret og på selve billedet.

 

Priserne på at få trykt en plakat er ofte ikke særlig dyre, og du kan endda helt selv vælge størrelsen på din plakat. Derudover er der mange af trykkerierne som lover op til 60 års holdbarhed på deres produkter. Hvis du har behov for en plakat til at fuldende din stil i dit hjem, så anbefales det klart, at du kontakter et professionelt trykkeri.

 

Jensen Print
Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C
40 15 13 93