Adgangskontrol er en stor fordel for virksomheder

Nøglekort

Der er tit rigtig mange mennesker på en arbejdsplads, og der er mange mennesker, som går frem og tilbage. Derudover findes der tit mange forskellige teknik rum og lagre, som ikke alle skal have adgang til, hvis du står overfor nogle af disse udfordringer, og ikke ved hvordan du skal løse det. Så kan adgangkontrol være en løsning for dig og din virksomhed.

 

Det kan være utrolig svært, at udlevere nøgler i det antal, som der kan være behov for i en større virksomhed. Adgangskontrollen er en digital løsning, hvortil du kan bruge nøglebrikker, nøglekort eller koder til at låse dørerne op med, i nogle situationer bruger man kombinationen af et nøglekort og en kode, men dette ses typisk på virksomheder der håndterer ekstra fortrolige oplysninger. Uanset hvilken slags virksomhed du har, om den er stor eller lille så er der bare rigtig mange gode fordele ved, at få etableret en adgangskontrolsystem i Århus.  

 

Fordele ved et adgangskontrolsystem

Når en virksomhed har flere emdarbejdere kan det være et stort arbejde, at få trykt mange og forskellige nøgler til dem alle, derfor kan eksempelvis, en nøglebrik være en god løsning, for en sådan brik kan få adgang til alle de døre der er en nødvendighed, at få adgang til.

 

Samtidig kan man aflæse sensoreren hvis behovet opstår, og derved kan du se hvem der er gået igennem døren i det valgte tidsrum, dette kan ses fordi, at nøglebrikker og nøglekort har et unikt nummer, som kun tildeles en person, alle medarbejdere har forskellige numrer.

 

Mange virksomheder får medarbejderne til at skrive under på, at nøglebrikken/kortet er personlig og ikke må udleveres til andre, derudover skriver de under på, at kortet eller brikken er nummereret med det rette nummer, derudover kan en læser også placeres i en elevator, så adgang til de forskellige etager kun kan ske, hvis man har disse adgange godkendt på sit kort eller brik. Med alt dette i tankerne, så er dette system nok et af de mest sikre adgangskontrolsystemer i Århus der overhovedet er på markedet i øjeblikket.

 

Systemet kan også anvendes i private hjem, hvor det yder en lige så stor sikkerhed og nogle af udbyderne laver endda også systemer med tyverisikring, så alle dine personlige genstande og dit hjem er sikret mod tyveri og indbrud.

 

ADK Teknik IVS
Axel Kiers Vej 18M
8270 Højbjerg
71 99 09 90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *