En børnepsykolog kan være en stor hjælp

Skilt

Nogle mennesker mener, at det er et tabu at gå til psykolog, uanset alder. Det er rigtig ærgeligt, for en psykolog kan være en god ekstern sparringspartner, hvis man står i en situation hvor man er i tvivl eller forvirret. Fordi dit barn muligvis har behov for psykologhjælp er du ikke nogen dårlig forældre, tværtimod. Hvis dit barn går og tumler med nogle ting, så som skilsmisse, overtænkning, mobning eller andre hverdags ting, som tynger dem, så er en børnepsykolog slet ingen dårlig idé.

 

Du gør virkelig dine børn en tjeneste ved at give dem en mulighed for, at tale med en person udefra uden en personlig holdning til jeres situation. For det giver dine børn en følelse af, at de har tillid til en person som ikke indblander følelser i sagerne. At kunne tale åbent om problemer og udfordringer er en rigtig god egenskab at give til dine børn.

En skilsmisse er hårdere end du tror

Hvis i som forældre har valgt at skulle gå hver til sit, så er det selvfølgelig en rigtig hård beslutning for jer begge og processen er også rigtig hård. Desværre er der her rigtig mange, som glemmer at rette fokus mod børnene, og i stedet for at ofre alt på at sikre sig, at børnene trives og har det godt, så er der rigtig mange forældre som faktisk kun fokuserer på sig selv.

 

Det sker tit at de taler om hvor frygtelig den anden part har været, og så forsvinder fokus fra børnene. Forældrene bruger tid på at være sure på hinanden, og børnene bruger tid på at se deres verden falde fra hinanden, men de færreste lægger mærke til det.

 

Hvis i skal få jeres børn helskindet igennem jeres skilsmisse, så gør dem den tjeneste at booke en tid hos en pskykolog i Ry. I som forældre skal have 100% fokus på jeres børn og ikke på de ting der ikke betyder noget. Uanset hvor godt i kommer igennem skilsmissen, så vil børnene have så godt af, at have en fortrolig voksen.

 

Det er jo helt forskelligt hvordan børn reagere på skilsmisser, men det er klart at alderen har meget at sige i sådanne situationer. Vigtigst af alt er, at i forældre kan tale sammen og være yderst opmærksomme på, at ingen taler grimt til eller om hinanden. Det skåner både jeres humør, og jeres børns tanker omkring det hele, og vigtigst af alt er jo børnene.

Med hinanden
Vessøvej 73
8680 Ry
61 65 31 53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *