Indretningen i dit hjem siger alt om din personlighed

Renovering

Hvis du står og tænker, at dit hjem skal friskes op, så er det måske på tide. Du skal huske på, at dine hjemlige rammer danner grundlag for hvordan du er som person, eller omvendt. Derfor kan et give dig fornyet energi og overskud, hvis du gør noget ved indretningen. I denne artikel vil du kunne læse lidt om, at det ikke behøver at være et stort projekt at fornye dit hjem en smule.

 

Der skal næsten ingenting til, og sidst men ikke mindst vil du kunne læse lidt om, hvilke småting der kan være med til, at give et helt nyt udtryk i dit hjem. Pointen vil være at selv helt almindelige alu persienner kan gøres spændende.

 

“Less is more”

Tit og ofte er det sådan du skal tænke, når du skal indrette dit hjem, ligeyldig i hvilken sammenhæng. Du behøver ikke at overøse dit hjem med farver, mange møbler eller malerier og billeder på hver eneste væg. Rigtig mange ting har det med at fungere bedst alene eller i selskab med et par andre små ting. Du kan meget tydeligt udtrykke din personlighed og stil igenne eksempelvis blå vaser, eller røde tæpper fremfor blå eller blåde vægge eller andet meget voldsomt.

 

Hvis du dog ønsker, at have enten blå eller røde vægge, så skal du dog sørge for, at det som oftest kun fungerer på en væg og ikke flere og derudover, skal du selvfølgelig også sørge for, at omgivelserne er meget lyseeller endda helt hvide, så dit udtryk ikke bliver for voldsomt. Faktisk kan du ændre rigtig meget af udtrykket i dit hjem, bare ved at skifte fra de gammeldags gardiner til træpersienner, eller bare ved at skifte pyntepuderne i din sofa.

 

Den helt store tur

Det er klart at den helt sotre forandring sker, hvis du beslutter dig for både at male og købe nogle nye møbler. Dog kan en klat maling og en ny sofa eksempelvis, gøre en stor forskel. Det er selvfølgelig et større projekt at male et helt rum, fordi det kræver at du dækker gulvet af og evt. fjerner møbler. Men det giver også en opfriskning af den helt store.

 

Det behøver jo ikke nødvendigvis være en ny farve, det kan bare være den hvide som de har haft i flere år. Nu tænker du måske, hvorfor skulle jeg så male hvis det bare skal være i samme farve? Idéen bag er dog, at det altså giver en helt del for øjet, og at dine vægge helt sikkert er medtaget efter en del år.     

 

Gardindelux Aps
Ved Lunden 7
8230 Åbyhøj
50 39 60 37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *