Skal dine medarbejdere være bedre til at samarbejde?

Teambuilding

Trænger dit team til at blive rystet sammen, og skal I blive bedre til at arbejde sammen om at nå virksomhedens fælles mål? Med teambuilding i Århus og omegn kan du fremme dit teams holdånd samt styrke kommunikationen og de personlige relationer medarbejderne imellem. De styrkede relationer bidrager til et mere behageligt og effektivt arbejdsmiljø, hvilket giver virksomheden øgede chancer for vækst og succes. Teambuilding er altså en sund investering i din virksomhed. Læs med nedenfor, hvor nogle af de mange fordele ved teambuilding bliver gennemgået.

Få øget arbejdsglæde med sjove aktiviteter

De fleste medarbejdere kommer tilbage fra en teambuilding-dag med en markant øget arbejdsglæde. En dag væk fra kontoret, hvor fokus er på medarbejderne og disses fælles oplevelser, kan få de fleste til at sætte pris på såvel arbejdspladsen som kollegerne. Dine medarbejdere kommer tilbage med fornyet energi efter at have grint og hygget sig sammen under en række sjove og anderledes aktiviteter – forhåbentligt friske på nye udfordringer og arbejdsopgaver.

Styrket samarbejde og interpersonelle relationer

Teambuilding er garant for styrkede relationer, kommunikation og sammenhold medarbejderne imellem. Det er et uundværligt værktøj, når teams skal rystes sammen og blive bedre til at tackle hverdagens udfordringer i virksomheden. Teambuilding giver medarbejderne et bedre sammenhold, når de kastes ud i sjove, skæve og krævende udfordringer, der stiller krav til kreativ tænkning, samarbejde og fælles løsninger. Når medarbejdernes kompetencer kombineres på kryds og tværs styrkes de i at samarbejde – både om den givne opgave og ultimativt om at nå virksomhedens mål.

Medarbejderne lærer ligeledes hinanden at kende på en helt ny måde, når de kommer udenfor arbejdspladsens velkendte rammer og oplever nye sider af hinanden.

Bedre kommunikation på arbejdspladsen 

Kniber det med at holde en ordentlig tone, når bølgerne går højt i mødelokalet? Og opstår der ofte misforståelser, når I bliver frustrerede eller giver hinanden feedback? Teambuilding er et godt værktøj til at lære medarbejderne at kommunikere mere direkte, give konstruktiv feedback og herigennem opnå en større trivsel på arbejdspladsen. Ved at fokusere på aktiviteter, hvor medarbejdernes evne til at kommunikere med hinanden testes i et andet miljø end på den normale arbejdsplads, kan man træne kommunikationen til at blive mere konstruktiv og ordentlig.

Det er altså muligt at opnå en række fordele, når man planlægger en teambuilding-dag for sine medarbejdere. Ovenstående fordele har vist, at teambuilding er alt andet end en dag spildt med leg og sjov – det er en nødvendig investering i din virksomhed. Så held og lykke med dit næste spændende firmaevent i Århus – må det skabe værdi for både dine medarbejdere og din virksomhed.

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8660 Ry
60 64 34 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *