Ny eller brugt bil?

Ny bil, brugt bil eller leaset bil? Mulighederne er mange, når du leder efter en ny bil hos den kvalitetsbevidste bilforhandler i Roskilde, men bilen behøver nødvendigvis ikke at være helt ny for, at den er ny og brugbar for dig. Der er fordele og ulemper ved alle typer af bilkøb og leasing, og du kan læse med her for at få en idé om, hvad der er det bedste valg for dig.

bilværksted roskilde

Ønsker du dig en sprit ny bil?

Duften af ny bil holder mange bilister af, men denne duft er også en dyr en af slagsen. Bilpriserne for en helt ny bil varierer fra bil til bil afhængigt af model, mærke og produktionsår. Der eksisterer mange bilfabrikanter, og det er let at blive fristet af de mange flotte og nye modeller på markedet. Du skal dog altid have øje for, om bilmærket er anerkendt og kvalitetsbevidst, så din nye bil bliver en god investering. Købesummen skal derfor opvejes imod forsikringer, vedligeholdelse samt benzinforbrug, hvilket bilforhandleren af det pågældende bilmærke kan fortælle om.

 

Passer budgettet bedre til en brugt bil?

Biler fra anerkendte og kvalitetsbevidste bilmærker kan fungere i mange år, og det er af den grund også de faktorer, som du skal lede efter, hvis en brugt bil passer bedre til dit budget. Adskillige privatpersoner sætter deres brugte bil til salg på internettet, men det er langt lettere for dig at kigge på brugte biler hos en bilforhandler medmindre, at du har stor viden om biler. Her kan du få vejledning om fordelene ved de forskellige bilmærker samt bilværkstedet kan sikre, at alt er i orden på den brugte bil, som du ønsker at købe.

 

Vil du have startet bildrømmen med en leasingbil?

Leasingbiler henvender sig til de personer, som ikke ønsker eller har mulighed for at købe en ny eller brugt bil. Du kan let og hurtigt få glæde af en leasingbil ved at betale et mindre startbeløb, hvorefter du skal betale et månedligt beløb i alle de måneder, hvor du leaser bilen. Det månedlige beløb er fastlagt, så du ikke for ekstraudgifter, når bilen skal på værksted. Du slipper på den måde for den økonomiske byrde i forbindelse med køb og ejerskab af en bil samtidigt med, at du kan nyde at køre rundt i en ny og velfungerende bil, som blot skal afleveres tilbage, når leasingperioden udløber.

 

Få vejledning om den rette bil for dig

Bilbehovet varierer meget fra person til person, og det er derfor vigtigt at afgøre, hvad dit bilbehov reelt er. Der er ingen grund til at køre i en stor bil inde i byen, men bor du til gengæld på landet og har brug for at køre med trailer engang imellem, så er behovet til en større bil. Du skal derfor for det første gøre op med dig selv, om hvad du reelt har brug for, hvorefter du hos den servicemindede bilforhandler fra Køge kan få rådgivning om hvilken bil, der passer bedst til dit behov. Denne bil vil naturligvis blive udvalgt i forhold til dit budget, hvorefter du også kan finde ud af, om en ny bil, brugt bil eller leaset bil passer bedst til dig.

 

Gunner Due Biler

Københavnsvej 148

4000 Roskilde

46 75 69 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *