Skjulte guldkorn i København

København

København er en stor by. En jungle fyldt med butikker og tilbud over det hele. Udvalget er overvældende, og til tider kan det virke lettest, at slå sig til tåls med de velkendte oplevelser, der findes i ens nærmiljø. Men på den måde går man glip af mange gode oplevelser og services! København er fyldt med skjulte guldkorn, men det kræver, at man selv opsøger dem. Mangler du inspiration, så giver vi dig her et bud på fire helt forskellige perler, der ligger og venter på dit besøg. Du kan finde alt i København, så hvad end du leder efter en dygtig frisør, et spændende galleri, en anerkendt dyreklinik eller en kompetent revisor, er alt inden for rækkevidde – læs selv med her.  

Platin Hair

Frisør

Platin Hair by Iben & Malene har siden 2014 tilbudt klipning og andre service inden for hår, makeup og styling til både mænd og kvinder. Salonen har en central placering på Knabrostræde 1a i København K, så du let kan slå et smut forbi, når du alligevel er ude og udforske byen. Her kan du få studset spidserne, eller få foretaget en fuld makeover med både farvning af bryn, vipper og hår. Indehaverne Iben og Malene sætter en ære i at have fingeren på pulsen hvad angår nye hårtendenser, så du er sikret en kompetent og moderne klipning. Trænger du til lidt selvforkælelse og måske til at afprøve et helt nyt look? Så book en tid hos Platin Hair allerede i dag.   

Galleri Nina Sampson

Skulptur

Ønsker du at tilfredsstille din æstetiske sans, kan du kigge forbi Galleri Nina Sampson på Østerbro. Her kan du købe unik kunst til at pryde dit hjem, eller som gave til en du holder af. Udvalget er bredt og består af både malerier, bronzeskulpturer og stentøj, så der er lidt for enhver smag og pengepung. Galleriet samarbejder med en lang række kunstnere fra både ind- og udland, og udstillingerne skifter ofte for at give plads til kunstnerisk diversitet i lokalerne i København. Du finder bl.a. de kendte og populære skulpturer fra brødrene Stiig og Steen Kalsing, men vi er ikke bange for at give nye, yngre kunstnere en chance. Kig ind i galleriet på Dag Hammarskjölds Allé 42 B på Østerbro og bliv inspireret til dit næste kunstkøb.     

Lindevang Dyreklinik

Kæledyr

Er du kæledyrsejer i København, og er det ved at være tid til et tjek af din hund, kat, kanin eller andet? Så vil du opdage, at Frederiksberg gemmer på en perle af en dyreklinik, nemlig Lindevang Dyreklinik på Peter Bangs Vej 40. Som noget særligt tilbyder klinikken døgnvagt og mulighed for hjemmebesøg, så du og dit kæledyr kan føle jer trygge hele døgnet rundt. Hos Lindevang Dyreklinik tilbydes der et stort udvalg af behandlinger. Du kan bl.a. få vaccineret eller ID-mærket dit kæledyr, få foretaget regelmæssige helbredstjek og operationer, hvis uheldet er ude. Her er det dyrene, der er i fokus, og der skabes trygge og behagelige rammer for jeres besøg, lige meget hvorfor I kommer.      

Schyberg Lykke

Revision

Hvis du sidst, men ikke mindst, har brug for hjælp til at varetage revisionsarbejdet i din virksomhed, står Schyberg Lykke i Storkøbenhavn klar til at være behjælpelige. Med professionel styring af din revision og bogføring, foretaget af registrerede revisorer Birger Schyberg og Henrik Lykke, er du sikker på, at alt spiller, og at du samtidig får frigivet tid til det du er god til, nemlig at drive din forretning. Køb fx en konkurrencedygtig pakkeløsning, der bliver tilpasset din virksomheds individuelle ønsker og behov og fx består af revision, udarbejdelse af årsregnskab, selskabsselvangivelse og løbende rådgivning. På denne måde kan du få løst alle dine opgaver inden for revision og bogføring ét sted, hvilket giver en stor tryghed i arbejdet med din virksomhed.

Som du kan se, tilbyder København altså et væld af oplevelser, det er bare om at komme ud af døren og opsøge dem!      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *