Skab din egen nummerpladeramme – sådan gør du

Ren nummerpladeramme

Har du set, hvordan et stigende antal private og virksomheder drager nytte af nummerpladerammer? Og går du selv med en drøm om at få en unik nummerpladeramme med tekst til din bil?

Så er der ingen grund til at gå og vente længere. Det er langt nemmere at skabe sin egen nummerpladeramme, end de fleste tror, og her kan du læse mere om, hvordan du helt praktisk gør drøm til virkelighed.

Vejen til en personlig nummerpladeramme – trin for trin

 

  1. Beslut dig for tekst og grafik

Det første, du skal gøre for at få en personlige nummerpladeramme til din bil, er at finde ud af, hvad du vil have stående. Din virksomheds navn? Dit eget navn? Et budskab? Det kræver måske, at du går i tænkeboks i et stykke tid, men det er vigtigt, at du finder frem til præcis dét, du kunne tænke dig at have stående på din nummerpladeramme.

Du kan også vælge at få et logo på din nummerpladeramme, og samtidig skal du også gøre dig overvejelser om, hvilken farve du gerne vil have rammen i.

  1. Send dine informationer til en producent

Når du har besluttet dig for både tekst, grafik og farve, skal du sende dine informationer til en virksomhed, som kan producere din nummerpladeramme professionelt. Her skal du også oplyse, hvor stort et antal, du ønsker, der skal produceres.

  1. Vent mens din nummerpladeramme produceres

Når dine informationer er sendt af sted, er der ikke andet at gøre, end at vente mens virksomheden laver den ønskede opsætning og starter produktionen af din nummerpladeramme. Du skal ikke vente længe, for produktionstiden er kort.

  1. Få tilsendt nummerpladerammen og nødvendigt udstyr

Når din nummerpladeramme er produceret, pakket og klar, vil den blive sendt til dig med posten. Udover selve nummerpladerammen får du også tilsendt det udstyr, du har brug for til at montere nummerpladen korrekt. Det gælder blandt andet skruer og hætter, der sikrer, at nummerpladen sidder godt fast.

  1. Monter din nummerplade- og ramme

Herefter kan du komme i gang med at montere din nummerplade og din nye nummerpladeramme. Du har alt det nødvendige udstyr lige ved hånden, og derfor er den nem at fastgøre.

  1. Du er nu klar til afgang!

Når både nummerplade og nummerpladeramme er monteret, er du klar til at tage din nye nummerpladeramme i brug.
Nummerpladerammen.dk
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
42 12 43 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *