Fordelene ved naturgasinstallationer

miljøvenlig naturgasinstallation

Langt de fleste mennesker benytter sig primært af el, oliefyr eller gasfyr til opvarmning af deres hjem. De færreste mennesker er klar over, at naturgasinstallationer i de fleste tilfælde kan erstatte disse, og samtidig være med til at spare dig for rigtig mange penge. Populariteten af naturgasinstallationer har været stigende de seneste par år, og derfor vil vi nedenfor give dig 3 fordele, som du kan få, hvis du vælger at få installeret naturgas. Hvis du allerede nu overvejer at få installeret naturgas kan det være en god idé, at opsøge en dygtig og professionel VVS’er i København, som kan rådgive og vejlede dig nærmere. Er du interesseret i at høre mere? Så læs med her.

Mere miljøvenligt

Flere videnskabelige aritkler påpeger, at opvarmning af naturgasser i langt højere grad er mere energieffektivt end, når man opvarmer fx olie eller el. Det betyder også, at opvarmningsmetoden er langt grønnere. Når man opvarmer naturgas udleder man ca. 25 % mindre CO2 end når man varmer olie op. I forhold til opvarmning af el, så bliver CO2-udledningen reduceret med hele 40-50 %. Rigtig mange er ikke klar over disse tal, men fordi at populariteten af disse opvarmningsmetoder er steget, så er der flere og flere der undersøger markedet og vælger at få installeret naturgas.

Spar penge

Man kan spare rigtig mange penge på, at få installeret en gasinstallation i hjemmet. Dette er en af grundende til, at det er blevet så populært. I takt med at energieffektiviteten er større ved naturgasinstallationer, vil prisen automatisk dykke på dine regninger.

Elregninger og aflæsninger af elmålere er ikke altid lige logiske – og derfor er der rigtig mange, der undrer sig over regningen for den periode, som de skal betale for. Besparelsen af penge er en af hovedgrundene til, at folk vælger at gå over til naturgasinstallationer.

Få et tilskud

Samtidig med at man kan spare penge på regninger kan man også få et tilskud, hvis man vælger at få installeret naturgas. Naturgas er en naturlig kilde til energi, og derfor bliver den enkelte belønnet, hvis man begynder at benytte sig af den. Hos naturgasselskabet HMN kan man få et beløb på 3.800 kr, hvis man vælger at skifte over. Derudover får man et tilskud af samme virksomhed på 5000 kr., hvis man vælger, at skifte fra el eller olie.

Det er blevet mere og mere populært, at skifte til naturgas i København, og derfor er der også flere og flere virksomheder, som tilbyder denne service. Hvis du har overvejet et skift til en mere naturlig energikilde, spare penge og skåne miljøet kan du med fordel lave din egen research og finde den helt rigtige virksomhed, som kan hjælpe dig. Held og lykke.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *