Fordelene ved at besøge en slagter

Dette indlæg er sponsoreret.

Forskellen på en slagter kontra et supermarked

I mange familier i Danmark spises kød. Kød er nemlig en nem vej til protein, og samtidig er der utallige muligheder med kød. Desuden kan enhver ret blive bedre med et lækkert stykke kød. Men der er forskel på kød, og når vi spiser kød, vil vi selvfølgelig gerne have, at kvaliteten er i orden. Derfor kan du overveje at gå til en slagter fremfor blot at købe dit kød i et almindeligt supermarked. Læs med her og hør mere om fordelene ved en slagter.

 

Øget service og mere viden

Den største fordel ved en slagter er, at en slagter har langt mere viden om de mange forskellige slags kød, og at slagteren helt sikkert står klar til at dele ud af denne viden. Dermed kan du få fantastiske tips til, hvad kødet passer godt til, og hvordan du skal tilberede det, så det bliver helt perfekt. Desuden vægter rigtig mange slagtere servicen højt, og du kan derfor forvente at få rigtig god service, når du træder ind i butikken.

 

En slagter har et større udvalg af forskelligt kød

Udover at du kan få mange flere tips og tricks omkring kødet hos en slagter, kan du også vælge mellem langt flere forskellige typer af kød. Så er du træt af udelukkende at få hakket oksekød eller en billig svinemørbrad, så besøg en slagter. Her finder du helt sikkert et langt større udvalg, og du vil kunne være meget mere fantasifuld med hvilket kød, der skal på aftensmadsbordet hjemme hos dig.

 

Støt de lokale butikker i København

Ud over de mange fordele, som allerede er nævnt, ved at besøge en slagter, er der også en anden vigtig fordel. Det er, at du ved at besøge en lokal slagter fremfor et almindeligt supermarked også er med til at støtte de mindre butikker i dit lokalområde, som mange steder er i fare for at forsvinde. Dermed er du altså med til at holde liv i dit lokalområde, når du besøger din lokale slagter og de andre småbutikker i København.